Terug

Attacus Atlas in lijst

Werkdagen vóór 15:00 besteld = morgen in huis!

  Attacus Atlas (Atlasvlinder) is met en een spanwijdte van 25 - 30 cm de gróótste vlinder ter wereld en leeft in Zuidoost-Azië.

  Uniek: leuk om als cadeau te geven én krijgen!

  € 49,95 Gratis verzending

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Kwalitatieve droogbloemen TooltipWij beschikken over een eigen oogst droogbloemen, waarbij de kwaliteit subliem is. Daarnaast kopen wij uitsluitend droogbloemen van specialistische telers van droogbloemen.
  • Niet goed = Geld terug!
  • Beoordeeld met een 9,7
  • GRATIS achteraf betalen

  Productomschrijving

  Attacus Atlas in lijst

  Attacus Atlas (Atlasvlinder) is met en een spanwijdte van 25 - 30 cm de gróótste vlinder ter wereld en leeft in Zuidoost-Azië.

  Lees de volledige productomschrijving

  Beschrijving Attacus Atlas in lijst

  Attacus Atlas is prachtige vlindersoort die voorkomt van Afghanistan tot aan Japan. Deze soort is een zeer populair, omdat het de grootste vlindersoort ter wereld is. De vlindersoort heeft namelijk buitenproportionele vleuges (dat valt direct op). De Attacus Atlas beschikt over een spanwijdte van 25 tot 30 centimeter. De familiesoort is ontdekt in 1758. 

  Stijlvolle houten lijst: de vlinder is geplaatst in een stijlvolle, houten lijst (Passe Partout) welke je kunt neerzetten of ophangen. Op die manier heb jij een prachtige vlinder die dé blikvanger in jouw huis zal zijn. Tip: heb je acccent-kleuren met terracotta in huis? Dan past deze soort perfect! 

  100% Etnisch verantwoord: al onze vlinders zijn afkomstig van diverse vlinderboerderijen in Canada, Peru, Maleisië en Thailand. Deze vlinderboerderijen zijn grote tuinen waar de vlinders hun natuurlijke levenscyclus doorlopen en een tijdje rondfladderen. Vlinders leven over het algemeen niet lang, waardoor de vlinders in de tuin een natuurlijke dood sterven. Daarna worden de vlinders van de grond geraapt, waarna deze geprepareerd worden door ervaren taxidermist. Tenslotte worden de vlinders verwerkt in de mooiste lijsten en stolpen. Op die manier kunnen wij de schoonheid eren van deze prachtige insectensoort.

  De vlinders kunnen tot wel 100 jaar mooi blijven in de stolp of lijst. 

  Leuk om te weten: van de populatie vlinders in de tuinen blijft één helft in de tuinen en wordt de andere helft van de populatie uitgezet in hun leefomgeving in het wild. 


  Afmetingen: 25x25x4 cm


  Géén risico: de vlinders in lijst worden verzekerd verzonden en zullen in perfecte staat thuisbezorgd worden. Wij staan hier garant voor. 

  Verzending & verzorging producten

  Verzending & verzorging producten

  Je ontvangt het product in perfecte staat en kant-en-klaar (zoals op de foto). Je kunt de droogboeketten eenvoudig in een vaas plaatsen en het touwtje van het boeket losknippen, zodat deze mooi in de vaas valt.

  Meer informatie

  Al onze producten worden ontworpen door onze twee topstylisten met meer dan 35 jaar ervaring. Daarbij gebruiken wij uitsluitend kwalitatieve droogbloemen. Bij ons geldt: niet goed = geld terug!

  Reviews

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Attacus Atlas in lijst

   Attacus Atlas in lijst

   € 49,95

   Droogbloemetjes.nl 4,8 / 5 - 79 Reviews @ Google mijn Bedrijf