Terug

Papilio Thoas in lijst

Werkdagen vóór 15:00 besteld = morgen in huis!

  Papilio Thoas is een prachtige vlindersoort uit Noord,- en Zuid-Amerika. Deze soort beschikt over een heldere gele kleur en een spanwijdte van 12 - 14 cm. BELANGRIJK: de vlinder is 100% etnisch verantwoord (zie beschrijving).

  Uniek: leuk om als cadeau te geven én krijgen!

  € 34,95

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Kwalitatieve droogbloemen TooltipWij beschikken over een eigen oogst droogbloemen, waarbij de kwaliteit subliem is. Daarnaast kopen wij uitsluitend droogbloemen van specialistische telers van droogbloemen.
  • Niet goed = Geld terug!
  • Beoordeeld met een 9,7
  • GRATIS achteraf betalen

  Productomschrijving

  Papilio Thoas in lijst

  Papilio Thoas is een prachtige vlindersoort uit Noord,- en Zuid-Amerika. Deze soort beschikt over een heldere gele kleur en een spanwijdte van 12 - 14 cm. BELANGRIJK: de vlinder is 100% etnisch verantwoord (zie beschrijving).

  Lees de volledige productomschrijving

  Beschrijving Papilio Thoas in lijst

  Papilio Thoas is prachtige vlindersoort die voorkomt in het zuiden van de VS tot aan het puntje van Zuid-Amerika. Deze beschikt over een heldere, warme kleur geel. In een groep van vier tot zes vlinders fladderen deze Papilio's Thoas door regenwouden, graslanden en bergen. Het is met een spanwijdte van 12 tot 14 centimeter een vrij grote vlinder. De soort is ontdekt in 1771. 

  Stijlvolle houten lijst: de vlinder is geplaatst in een stijlvolle, houten lijst (Passe Partout) welke je kunt neerzetten of ophangen. Op die manier heb jij een prachtige vlinder die dé blikvanger in jouw huis zal zijn. Tip: heb je acccent-kleuren met geel in huis? Dan past deze soort perfect! 

  100% Etnisch verantwoord: al onze vlinders zijn afkomstig van diverse vlinderboerderijen in Canada, Peru, Maleisië en Thailand. Deze vlinderboerderijen zijn grote tuinen waar de vlinders hun natuurlijke levenscyclus doorlopen en een tijdje rondfladderen. Vlinders leven over het algemeen niet lang, waardoor de vlinders in de tuin een natuurlijke dood sterven. Daarna worden de vlinders van de grond geraapt, waarna deze geprepareerd worden door ervaren taxidermist. Tenslotte worden de vlinders verwerkt in de mooiste lijsten en stolpen. Op die manier kunnen wij de schoonheid eren van deze prachtige insectensoort.

  De vlinders kunnen tot wel 100 jaar mooi blijven in de stolp of lijst. 

  Leuk om te weten: van de populatie vlinders in de tuinen blijft één helft in de tuinen en wordt de andere helft van de populatie uitgezet in hun leefomgeving in het wild. 


  Afmetingen: 25x25x4 cm


  Géén risico: de vlinders in lijst worden verzekerd verzonden en zullen in perfecte staat thuisbezorgd worden. Wij staan hier garant voor. 

  Verzending & verzorging producten

  Verzending & verzorging producten

  Je ontvangt het product in perfecte staat en kant-en-klaar (zoals op de foto). Je kunt de droogboeketten eenvoudig in een vaas plaatsen en het touwtje van het boeket losknippen, zodat deze mooi in de vaas valt.

  Meer informatie

  Al onze producten worden ontworpen door onze twee topstylisten met meer dan 35 jaar ervaring. Daarbij gebruiken wij uitsluitend kwalitatieve droogbloemen. Bij ons geldt: niet goed = geld terug!

  Reviews

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Papilio Thoas in lijst

   Papilio Thoas in lijst

   € 34,95

   Droogbloemetjes.nl 4,8 / 5 - 79 Reviews @ Google mijn Bedrijf