Terug

Houd rekening met een langere levertijd dan normaal.

Morpho Didius in lijst

In verband met extreme drukte, duurt het langer dan normaal.

  Morpho Didius (Blue Giant) is een zéér indrukwekkende blauwe vlindersoort uit Zuid-Amerika. Deze soort beschikt over een spanwijdte van 13 -15 cm. BELANGRIJK: de vlinder is 100% etnisch verantwoord (zie beschrijving).

  Uniek: leuk om als cadeau te geven én krijgen!

  € 44,95 Gratis verzending

  Aan verlanglijst toevoegen

  Koop nu, betaal later (gratis)

  • Kwalitatieve droogbloemen TooltipWij beschikken over een eigen oogst droogbloemen, waarbij de kwaliteit subliem is. Daarnaast kopen wij uitsluitend droogbloemen van specialistische telers van droogbloemen.
  • Niet goed = Geld terug!
  • Beoordeeld met een 9,7
  • GRATIS achteraf betalen

  Productomschrijving

  Morpho Didius in lijst

  Morpho Didius (Blue Giant) is een zéér indrukwekkende blauwe vlindersoort uit Zuid-Amerika. Deze soort beschikt over een spanwijdte van 13 -15 cm. BELANGRIJK: de vlinder is 100% etnisch verantwoord (zie beschrijving).

  Lees de volledige productomschrijving

  Beschrijving Morpho Didius in lijst

  Morpho Didius (blue giant Morpho) is prachtige vlindersoort uit Zuid-Amerika. Deze soort staat bekend om de grootte en de heldere (zéér indrukwekkende) blauwe kleur. Het is met een spanwijdte van 13 tot 15 centimeter een zeer grote vlinder. De soort is voor het eerst geldig geregistreerd in 1874. 

  Stijlvolle houten lijst: de vlinder is geplaatst in een stijlvolle, houten lijst (Passe Partout) welke je kunt neerzetten of ophangen. Op die manier heb jij een prachtige vlinder die dé blikvanger in jouw huis zal zijn. Tip: heb je acccent-kleuren met blauw in huis? Dan past deze soort perfect! 

  100% Ethisch verantwoord: al onze vlinders zijn afkomstig van diverse vlinderboerderijen in Canada, Peru, Maleisië en Thailand. Deze vlinderboerderijen zijn grote tuinen waar de vlinders hun natuurlijke levenscyclus doorlopen en een tijdje rondfladderen. Vlinders leven over het algemeen niet lang, waardoor de vlinders in de tuin een natuurlijke dood sterven. Daarna worden de vlinders van de grond geraapt, waarna deze geprepareerd worden door ervaren taxidermist. Tenslotte worden de vlinders verwerkt in de mooiste lijsten en stolpen. Op die manier kunnen wij de schoonheid eren van deze prachtige insectensoort.

  De vlinders kunnen tot wel 100 jaar mooi blijven in de stolp of lijst. 

  Leuk om te weten: van de populatie vlinders in de tuinen blijft één helft in de tuinen en wordt de andere helft van de populatie uitgezet in hun leefomgeving in het wild. 


  Afmetingen: 25x25x4 cm


  Géén risico: de vlinders in lijst worden verzekerd verzonden en zullen in perfecte staat thuisbezorgd worden. Wij staan hier garant voor. 

  Verzending & verzorging producten

  Verzending & verzorging producten

  Je ontvangt het product in perfecte staat en kant-en-klaar (zoals op de foto). Je kunt de droogboeketten eenvoudig in een vaas plaatsen en het touwtje van het boeket losknippen, zodat deze mooi in de vaas valt.

  Meer informatie

  Al onze producten worden ontworpen door onze twee topstylisten met meer dan 35 jaar ervaring. Daarbij gebruiken wij uitsluitend kwalitatieve droogbloemen. Bij ons geldt: niet goed = geld terug!

  Heb je een vraag over dit product?

  Heb je een vraag over dit product?

  We helpen je graag met het vinden van het juiste product.

  Reviews

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Droogbloemetjes.nl 4,8 / 5 - 108 Reviews @ Google mijn Bedrijf