Terug

Disclaimer

Droogbloemetjes.nl biedt je de toegang tot de webshop. De afbeeldingen, producten, teksten en andere materialen zijn ontworpen en aangeleverd door Droogbloemetjes.nl of derden.

 • Auteursrechtelijk beschermd: oneigenlijk gebruik van getoonde content (afbeeldingen, teksten, producten enzovoorts) maakt inbreuk op intellectuele rechten.
 • Deze website, de content, het ontwerp, producten en de afbeeldingen is eigendom van Droogbloemetjes.nl of van de eigenaar die deze licentie verleent heeft. Het is verboden om zonder toestemming materialen van deze website te gebruiken. Wil je wel graag iets gebruiken, dan dient dit schriftelijk aangevraagd te worden.
 • Droogbloemetjes.nl mag zonder voorafgaande mededelingen aanpassingen uitvoeren om deze website.
 • De bovenstaande materialen worden zonder enige vorm van juistheid en/of garantie aangeboden. Droogbloemetjes.nl is niet aansprakelijk voor onjuistheden die getoond worden op deze website.
 • Voor technische fouten, zoals schrijf- of programmeerfouten wordt er geen aansprakelijkheid aanvaard.
 • Droogbloemetjes.nl toont links van andere websites. Droogbloemetjes.nl is echte niet aansprakelijk voor de inhoud of het functioneren van de website achter deze links. Wanneer een bezoeker één van de links opent, verlaat de bezoeker de website van Droogbloemetjes.nl.

Voor vragen en/of opmerkingen, neem dan contact op met [email protected].

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Droogbloemetjes.nl 4,8 / 5 - 122 Reviews @ Google mijn Bedrijf
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »