Terug

Eigen oogst droogbloemen

Wist je dat wij bij Droogbloemetjes echt groene vingers hebben en ook zelf bloemsoorten telen, oogsten en drogen? Hierdoor garanderen wij kwaliteit, minder handeling qua vervoeren, 100% biologisch en werken we duurzamer. Een hele hoop voordelen dus! Lees hieronder verder voor meer informatie.

Waarom oogsten en drogen wij onze eigen bloemen? De grootste reden dat Droogbloemetjes is begonnen met eigen bloemen telen is omdat wij graag goede kwaliteit bieden. Wij bestellen gedroogde bloemen via leveranciers van over de hele wereld. En door het vervoeren en de verpakkingen kunnen fragielere bloemsoorten niet altijd op hun allerbest aankomen bij ons. Daarna moeten ze nog verwerkt worden in boeketten en naar de klant gestuurd worden. De bloemen worden op het veld geplukt en direct bij ons gedroogd waardoor de kwaliteit veel beter is en jouw bestelde boeket met deze soorten nóg langer in jou huis kan stralen!

Op dit moment groeit de "Acroclinium" al hard op onze velden! Het kleurt al prachtig roze, geel en wit. Hiernaast telen wij ook helichrysumdelphinium, statice, lagurusamaranthus en limonium. Dit is ook nog eens 100% biologisch! Deze soorten hebben wij gekozen omdat ze over het algemeen wat fragieler zijn. Door dat we hier zelf mee bezig zijn wordt de productie van zaadje tot gedroogde bloem ook een stuk duurzamer! Minder verpakkingen en minder vervoeren. Dit vinden wij bij Droogbloemetjes ontzettend belangrijk. We zorgen uiteindelijk dat jullie de beste producten ontvangen en hier blijven we ons mee bezig houden. Nu zijn het nog maar een paar soorten, maar we kijken altijd naar meerdere mogelijkheden zodat jij de mooiste, eerlijkste en kleurrijkste bloemen en boeketten ontvangt! 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Droogbloemetjes.nl 4,8 / 5 - 122 Reviews @ Google mijn Bedrijf
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »