Terug

Ontdek de top vijf droogbloemen in de horeca en restaurants

Ontdek de top vijf droogbloemen in de horeca en restaurants

Loop je een hotel of een restaurant binnen dan is de kans groot dat je in je ooghoeken elegante en prachtig ogende details tegenkomt namelijk, droogbloemen. Deze trend is tot op heden nog altijd stijgend en men wil dolgraag hun inrichting bekleden met droogbloemen.

Droogbloemen zijn namelijk niet alleen mooi om naar te kijken, maar zijn ook nog eens ontzettend praktisch. Wij zien de vraag naar droogbloemen steeds verder stijgen in de woningen, restaurants en horeca. Daarnaast zien we ook de 5 soorten die het meest worden gebruikt.

De groeiende populariteit van droogbloemen in restaurants en hotels

Droogbloemen geven een unieke en prachtige combinatie van esthetiek, functionaliteit en gemak. Dit maakt ze zo gewild voor restaurants en hotels. Ze hebben nagenoeg geen onderhoud nodig, behouden gedurende een lange tijd hun schoonheid en zijn ook nog eens een kosteneffectieve keuze. Daarnaast komen droogbloemen in een breed gebied van kleuren en texturen. Dit maakt ze uiterst ideaal voor het creëren van diverse arrangementen.

Wij van Droogbloemetjes.nl bieden een uitgebreid assortiment aan droogbloemen en droogbloemen boeketten voor elke gelegenheid. Daarnaast worden onze droogbloemen op een verantwoorde en duurzame manier gedroogd om hun natuurlijke schoonheid te behouden.

Welke top vijf droogbloemen vindt je nou veel terug in hotels en restaurants?

  • Lavendel: Lavendel is ontzettend geliefd om zijn rustgevende eigenschappen. Van de prachtige paarse kleur tot de gebruikelijke lavendel geur. Lavendel is een tijdloos favoriet en vindt je vaak terug in gastenkamers, bij de receptie en ook nog eens in sanitaire ruimtes. Wij van Droogbloemetjes.nl bieden een ruim assortiment met lavendel en boeketten waar lavendel in verwerkt is.

  • Konijnenstaarten: Deze prachtige bloemen, ook wel bekend als Lagurus gras, zijn een populaire keuze vanwege hun pluizige en staartachtige bloeiwijze. Ze worden veelal gebruikt in bloemstukken en kransen.

  • Gipskruid: Gipskruid, ook wel Baby's Breath genoemd, wordt vaak gebruikt als aanvulling in droogbloemen boeketten. Het is populair vanwege zijn subtiele schoonheid en lange levensduur.

  • Tarwe (Triticum): Tarwe staat bekend om zijn rustieke kleuren en brengt daarmee een rustiek element aan herfst en winter boeketten. Het wordt daarnaast ook gebruikt in bloemstukken en deurkransen.

  • Rozen: De roos, een symbool van romantiek en luxe, zijn veelzijdig en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze rozen vindt je voornamelijk terug in eetruimtes en lobby's. Ze creëren namelijk een romantische en gastvrije sfeer.

De voordelen van duurzame decoratie

Naast de esthetische aantrekkingskracht die droogbloemen bieden, bieden ze ook een kosteneffectieve en duurzame oplossing. Ze hoeven namelijk niet regelmatig vervangen te worden en ze behoeven geen onderhoud. Dit maakt de droogbloem tot een duurzame en milieuvriendelijke oplossing.

Verfraai jouw ruimte met de droogbloemen van Droogbloemetjes.nl

Als een ervaren webshop en leverancier van droogbloemen, hebben wij van Droogbloemetjes.nl naast onze particuliere klanten ook al enkele restaurants mogen voorzien van onze droogbloemen. We begrijpen als geen anderhoe droogbloemen, pampagras en gedroogde palmbladeren kunnen worden gebruikt om een ruimte stijlvol aan te kleden, welke de algehele ervaring van de gasten verbetert.

Conclusie

Wij van Droogbloemetjes.nl zien dat de vraag naar droogbloemen in hotels en restaurants blijft groeien. Dit is te danken aan hun blijvende, prachtige en praktische voorkomen. Ontdek het uitgebreide assortiment van Droogbloemetjes.nl en vind het perfecte product dat past bij jouw huis, restaurant of hotel. Verrijk jouw ruimtes met de prachtige creaties van Droogbloemetjes.nl

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Vereiste velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Droogbloemetjes.nl 4,8 / 5 - 122 Reviews @ Google mijn Bedrijf
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »