Terug

Waarom droogbloemen in must in jouw huis zijn

Waarom droogbloemen in must in jouw huis zijn

Droogbloemen zijn in must-have in jouw huis... wij leggen uit waarom.

Droogbloemen zijn de laatste tijd een grote trend en niet meer te missen je huis. Droogbloemen zijn dé blikvanger in huis en een echte eye-catcher in alle ruimtes. De kleurrijke, vrolijke en volle droogbloemen brengen meteen veel sfeer met zich mee. Behalve dat, gaan ze ook nog eens lekker lang mee en heeft het nog veel meer andere voordelen. Lees in deze blog waarom droogbloemen een echte must zijn in jouw huis!

Droogbloemen fleuren meteen de ruimte op

Droogbloemen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren en maten. Zo is er voor ieder interieur- en persoonlijke woonstijl wel een mooi droogbloemen boeket te vinden in onze webshop. Mooie droogbloemen fleuren meteen de ruimte op en zorgen voor een gezellige sfeer in huis. Je kunt je droogbloemen boeket zelf
samen stellen of al kant-en-klaar kopen. Op deze manier kun je droogbloemen kopen die precies passen bij jouw stijl. Hou je van rustige kleuren? Ga dan voor natuurlijke droogbloemen met lichte kleuren als wit en pastel kleuren. Hou je juist van veel kleur, ga dan voor droogbloemen die geverfd zijn en laat je droogbloemen boeket er écht uitspringen in je woonkamer. Kies er nog een leuke vaas bij uit die past bij de rest van het interieur en je boeket is helemaal af. Wat je ook in gedachte hebt, het is allemaal mogelijk met droogbloemen!

Daarbij is uit diverse onderzoeken gebleken dat het hebben van bloemen (of planten) in huis je rust brengt, voor minder stress zorgt en je daardoor beter in je vel zit. Dus je geniet niet alleen van je boeket als je thuis komt, het doet ook nog eens iets met je.

Je hoeft géén groene vingers te hebben

Is jouw ervaring met bloemen en planten niet erg goed doordat ze vaak niet eens een week kunnen overleven? Dan zijn droogbloemen ideaal voor jou. Je hebt hier namelijk géén groene vingers voor nodig. Zorg alleen dat de droogbloemen niet in de volle zon komen te staan en dat ze niet te dicht bij de verwarming of kachel worden gezet. Ook kunnen droogbloemen niet goed tegen vochtige ruimtes, zoals de badkamer of keuken. Zet ze daarom in (half)schaduw en op kamertemperatuur. Verder hoef je er dus helemaal niet naar om te kijken… handig, toch?

Droogbloemen zijn erg duurzaam

Het grootste voordeel van droogbloemen in huis hebben is dat ze lekker lang mee gaan. Zo blijven de
droogbloemen minimaal een halfjaar (vaak veel langer dan dat) mooi. Dit in tegenstelling tot verse bloemen die na 10 dagen hun mooiste dagen wel hebben gehad. Met droogbloemen hoef je dus niet om de zoveel weken een nieuw boeket aan te schaffen. Wat natuurlijk een stuk duurzamer is dan verse bloemen. Ook scheelt dit je een hoop geld. Zo betaal je namelijk een keer een bepaald bedrag waar je vervolgens minimaal een half jaar van kan genieten!

Je hebt keus uit vele soorten droogbloemen

Droogbloemen worden verkocht op allerlei soorten manieren. Zo kun je de droogbloemen bijvoorbeeld zelf samenstellen maar ook krijgen als een kant-en-klare boeket en in een glas.
• Zelf samenstellen: stel zelf je droogbloemen boeket samen door precies de kleuren en soorten droogbloemen zelf te bepalen tot een geheel uniek boeket.
 Kant-en-klare boeket: ga voor een mooi kant-en-klare droogbloemen boeket, gestyled door
de beste bloemisten. Je kunt hier kiezen uit een droogbloemen boeket als cadeau, een kleurrijk boeket, een boeket met vaas, een natuurlijk boeket of een pastel boeket. Zo zit er altijd wel iets moois voor in huis bij!
• In glas: je kunt de droogbloemen ook in een glaswerk kopen. Denk hierbij aan flesjes, fotolijsten met droogbloemen, potten, stolpen met droogbloemen en vaasjes. Dit is niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om cadeau te geven aan iemand.

Op zoek naar mooie droogbloemen voor in huis?

Wil je jouw huis opfleuren met een kleurrijk, stijlvol en lekker vol boeket met droogbloemen? Bekijk dan het brede assortiment aan droogbloemen bij Droogbloemetjes.nl en ontdek wat allemaal mogelijk is. Wat je ook kiest, je brengt meteen veel sfeer in huis! De droogbloemen zijn gemakkelijk te bestellen en worden binnen 24 uur verzonden!

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Vereiste velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Droogbloemetjes.nl 4,8 / 5 - 122 Reviews @ Google mijn Bedrijf
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »