Terug

De grote voordelen van zijden bloemen?

De grote voordelen van zijden bloemen?

Heb jij altijd al de overweging willen maken naar zijden bloemen? Maar ben je niet bekend met de voordelen van zijden bloemen? Laten we dan samen eens gaan kijken in deze blog naar de grote voordelen van zijden bloemen.

We gaan het in deze blog hebben over het gemak van zijden bloemen en de duurzaamheid van zijden bloemen. Dit maakt ze namelijk tot een fantastische keuze voor iedereen en ieder interieur. Laten we eens kijken naar waarom zijden bloemen een uitstekende toevoeging zijn aan elk interieur.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Zijden bloemen staan wanneer het op decoratie aankomt hoog in het aanzien van duurzaamheid. Dit hebben ze te danken aan hun veelzijdige mogelijkheden, geen verzorging en hun bewaar termijn: Laten we eens dieper op dit alles ingaan.

Vrijwel geen onderhoud

Dit mag dan ook echt benoemd worden, zijden bloemen en zijden bloemen boeketten behoeven buiten het voorzichtig afstoffen vrijwel géén onderhoud. Ze hoeven geen water, het liefst niet in direct zonlicht en ook vooral niet in vochtige ruimtes. Wanneer je deze richtlijnen aanhoudt kan jouw zijden boeket ongelofelijk lang meegaan. Daarnaast hoeven zijden bloemen niet vaak weggegooid te worden, sterker nog je kunt ze in een box op zolder bewaren. Dit maakt zijden bloemen zo ongelofelijk duurzaam. Je kunt ze er bijvoorbeeld alleen elke lente uithalen en elke zomer weer terug in de box doen. Ze zullen er altijd even mooi uit blijven zien.

Hergebruik

Dit hebben we natuurlijk net ook al vermeld maar zijden bloemen zijn ook herbruikbaar. Haal ze uit hun opslag wanneer je ze wilt gebruiken voor jouw interieur. Misschien is het seizoen specifiek of wil je wat extra’s in jouw interieur. Dit is één van de vele mogelijkheden van een zijden bloemen boeket. Ze zijn ontzettend flexibel inzetbaar en het mooiste is dat wanneer ze het einde van hun levenscyclus hebben behaald kunnen ze worden gerecycled. Dit alles verminderd hun ecologische voetafdruk aanzienlijk.

Kostenbesparing op de lange termijn

We hebben het natuurlijk net over het onderhoud gehad en daarbij ook de opslag. Laten we nu eens gaan kijken naar de voordelen wanneer het aankomt op de kosten.

Een eenmalige investering

Ik denk dat we wel mogen zeggen dat zijden bloemen wanneer het aankomt op aanschaf ietwat prijzig kunnen zijn. Dit klopt, maar bedenk hoe lang je eigenlijk een zijden bloemen boeket kunt bewaren met de juiste onderhoud. Dit maakt ze dan ook weer kosten efficiënter op de lange termijn. Waar verse bloemen goedkoper zijn en iedere week vervangen dienen te worden gaan zijden boeketten wel jaren mee. Dit maakt ze onderaan de streep een voordelige keuze voor zowel jou als bijvoorbeeld bedrijven.

Minimaal onderhoud

Zeker niet ons grootste topic, maar zijden bloemen hebben ondanks dat ze amper verzorging nodig hebben, toch een minimale verzorging nodig. Dit betekent voornamelijk om ze niet op zonnige of vochtige plekken te zetten. Daarnaast is het ook belangrijk om ze regelmatig af te stoffen met een zachte borstel. Zo zorg je ervoor dat de kleuren nog net zo mooi blijven als toen je het zijden boeket kocht. Verder is het belangrijk om gewoon goed te genieten van jouw nieuw aangekochte zijden bloemen boeket. Wetende dat je een duurzame en vooral ook prachtige toevoeging hebt gedaan aan jouw interieur.

Veelzijdigheid en esthetiek

We zeggen steeds hoe veelzijdig een zijden bloemen boeket is, maar hoe veelzijdig is een zijden bloemen boeket nou echt? Laten we er eens dieper op ingaan.

Aanpasbaar aan alle Interieurstijlen

Zijden bloemen zijn te verkrijgen in allerlei soorten, maten en kleuren. Hierdoor kun je ze eenvoudig aanpassen aan alle interieurstijlen. Het maakt hierbij niet uit of je houdt van landelijk, modern, klassiek of zelfs minimalistisch, met onze zijden bloemen en zijden bloemen boeketten kun jij jezelf altijd voorzien van de beste en meest mooie decoratie.

Perfect voor wie een allergie heeft

Zijden bloemen en zijden bloemen boeketten zijn uiterst geschikt voor iedereen die een hooikoorts of een andere plant of bloem gerelateerde allergie heeft. Waar je normaliter een reactie krijgt van pollen, stuifmeel en andere zaken met verse bloemen, hebben zijden bloemen een uniek voordeel. Ze bezitten namelijk helemaal niets van dit soort stoffen. Dit maakt ze perfect voor openbare ruimten zoals ziekenhuizen, scholen en kantoren. Hier kan allergie bijvoorbeeld een belangrijke overweging zijn.

Conclusie

Wij van Droogbloemetjes.nl snappen hoe zijden bloemen een fantastisch alternatief zijn voor de traditionele verse bloem. Dit hebben ze onder andere te danken aan hun duurzaamheid, kosteneffectiviteit, veelzijdigheid en niet te vergeten hun pracht. Zijden bloemen zijn de keuze voor wie schoonheid van bloemen in zijn of haar omgeving wil zonder de nadelen zoals hoge kosten, regelmatig onderhoud en allergische reacties.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Vereiste velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Droogbloemetjes.nl 4,8 / 5 - 122 Reviews @ Google mijn Bedrijf
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »