Terug

Droogboeketten met of zonder vaas

Droogboeketten met of zonder vaas

Voor de een een ontzettend makkelijk besluit, voor de ander een hele opgave. Welke vaas past nou perfect bij mijn droogboeket? Dit is een vraag die we maar al te goed kennen maar ook zeker kunnen begrijpen. We helpen jou graag verder in deze belangrijke keuze. Lees onze blog voor meer informatie.

Wij van droogbloemetjes.nl zijn altijd bezig om onze droogboeketten nog mooier te maken. Dit kan door middel van uitstraling van het boeket, maar ook zeker de vazen. Deze zijn immers net zo belangrijk als onze droogbloemen boeketten. Wij selecteren dan ook de beste bijpassende vazen voor onze boeketten. Wij helpen jou hier graag een handje bij. We leggen in onze blog graag uit over de eventuele noodzaak van een vaas.

Heb ik een vaas nodig

Dit is natuurlijk een belangrijke vraag wanneer je graag een droogbloemen boeket wilt bestellen. We helpen jou in de meeste gevallen al een heel eind op weg in onze webshop. We bieden namelijk droogboeketten met of zonder vaasaan. Het voordeel is dat we een vaas kiezen die perfect aansluit bij het type droogboeket dat jij graag zou willen bestellen, we bieden ook meerdere vazen aan waarna jij je favoriete kleur of vorm kunt kiezen om jouw droogboeket optimaal te laten stralen in huis.

Passen deze vazen niet helemaal in jouw interieurstijl dan kun je er altijd voor kiezen om het droogbloemen boeket los te bestellen, kijk daarnaast in onze vazen categorie voor een groot assortiment aan vazen. Voor droogboeketten die we los aanbieden hebben wij nog steeds de optie om een vaas naar jouw voorkeur erbij te kunnen bestellen.

Onze droogboeketten los bestellen

Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om onze droogboekettenlos te bestellen. Is het een cadeau en weet je niet met welke vaas je jouw geliefde zou willen verrassen of heeft hij/zij zelf een vaas kijk dan voor de zekerheid even naar de afmetingen van het droogboeket. Deze staan altijd vermeldt in de beschrijving, zo kom je uiteindelijk niet voor een verrassing te staan.

Een vaas vanuit thuis vullen

Heb je zelf nou een prachtige vaas, woon je in de buurt van ons bedrijf en zou je jouw vaas graag willen laten vullen dan is dit ook zeker mogelijk. We bespreken met jou de mogelijkheden en helpen jou aan een prachtige creatie in jouw eigen vaas.

Je favoriete droogboeketten en vazen online bestellen

Bij dé droogbloemen webshop: Droogbloemetjes.nl vind je een breed assortiment aan droogboeketten en vazen. Heb je een droogboeket en een vaas gevonden die helemaal bij jouw stijl past? Bestel deze dan gemakkelijk online en betaal met een betaalmiddel naar voorkeur. Wij zorgen er vervolgens voor dat je favoriete droogboeket en vaas met alle zorg wordt verpakt, zodat ze net zo mooi aankomen als op de foto. Bij besteding van €69 in Nederland zijn de verzendkosten geheel gratis!

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Vereiste velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Droogbloemetjes.nl 4,8 / 5 - 122 Reviews @ Google mijn Bedrijf
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »