Terug

Welke type droogboeket past het beste bij jou ?

Welke type droogboeket past het beste bij jou ?

Welk typen droogboeket past het beste bij jou? Ontdek het in deze blog

Droogbloemen zijn een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Vooral als je liever niet teveel tijd kwijt wilt zijn aan het onderhoud van de bloemen of geen groene vingers hebt. Dan blijft er nog een vraag over: Welk type droogbloemen boeket past nou het beste bij jou? In deze blog vertellen we je hier meer over.

Verschillende soorten droogbloemen

Er zijn heel veel verschillende soorten droogbloemen verkrijgbaar. Het kan dus best lastig zijn om het juiste boeketje uit te zoeken dat bij jou in het interieur past. Graag helpen we je bij het uitzoeken van een droogbloemen boeket door je hier meer over te vertellen. Want welke categorieën zijn er eigenlijk allemaal?

Droogbloemen flesjes

Heb je niet veel ruimte, maar wil je wel graag iets leuks hebben staan op een tafel of kast? Dan kun je het beste kiezen voor droogbloemen in fles. Deze flesjes zijn vrij klein, het flesje heeft namelijk een doorsnee van 10 centimeter en het is 50 centimeter hoog met de bloemen erin. Je hebt erg veel mogelijkheden van de kleuren bloemen tot de kleuren van de flesjes.

Droogbloemen in vaasjes

Heb je iets minder ruimte, dan kun je eenvoudig kiezen voor de boeketjes in vaasjes. De vaasjes met droogbloemen zijn beschikbaar in de kleuren roze, groen of geel en bestaan uit een klein compact bosje gekleurde bloemen. De bloemen bevatten voornamelijk roze en blauwe kleuren. Heb je echter meer ruimte ter beschikking dan zijn de droogbloemen in potten ook super leuk! De potten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen gevuld met vrolijke bloemen.

Droogbloemen in pot

De potten hebben een erg leuke vorm met kurk deksel en zijn erg goed gevuld met bloemen. De potten zijn super kleurrijk dankzij de geverfde droogbloemen. Je kunt zelf ervoor kiezen of jouw kleursamenstelling meer roze, blauw, geel of allerlei verschillende kleuren moet bevatten. De potten met droogbloemen zijn beschikbaar verschillende maten, vormen en groottes.

Droogbloemen in fotolijst

Heb je ergens nog een kale plek op je muur die echt opgevrolijkt moet worden? Kies dan voor de droogbloemen die ingelijst zijn. Heb je liever de droogbloemen in fotolijst op een kast of tafel staan? Geen probleem, want de fotolijstjes kunnen zowel opgehangen als neergezet worden. Voor deze fotolijstjes kun je, wederom, kiezen voor verschillende maten, kleuren en vormen.

Droogbloemen in stolpen

De droogbloem in stolpen zijn in drie verschillende formaten verkrijgbaar, namelijk groot, klein of ovaal. De stolpen zijn erg mooi gevuld met de kleurrijkste droogbloemen die perfect bij elkaar passen. Voor deze stolpen moet je iets meer ruimte reserveren op je tafel of kast. De grote stolp heeft een doorsnede van 22 centimeter en is 30 centimeter hoog, de kleine stolp heeft een doorsnede van 13 centimeter en is 12 centimeter hoog en de ovale stolp is 28x16x32 centimeter.

Droogboeketten

Heb je thuis reeds een super leuke vaas en wil je eigenlijk alleen bloemen bestellen? Ook dat kan, bestel eenvoudig een boeket bloemen met de mooiste kleuren combinaties. Daarnaast kun je ook een mooi boeket in verschillende vazen bestellen. Bepaal vooraf hoeveel plek je ter beschikking hebt voor de bloemen en kies op basis daarvan een boeket met vaas die jij mooi vindt. Zo kun je kiezen voor lange of brede vazen en doorzichtige of gekleurde vazen. Tevens kun je de keuze maken uit een groot boeket bloemen of enkel de juiste droogbloemen om zelf een kleurrijk boeket mee te creëren.

Bij droogbloemetjes.nl heb je vele mogelijkheden waardoor je altijd een boeketje zult vinden die perfect bij jouw interieur past. Bepaal wel voor het kopen goed hoeveel plek je hebt om de bloemen neet te zetten, kies je favoriete kleur, bloemen en vaas en je hebt je ideale droogbloemen boeket!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Droogbloemetjes.nl 4,8 / 5 - 122 Reviews @ Google mijn Bedrijf
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »