Terug

Je bruiloft met een droogbloemen bruidsboeket

Je bruiloft met een droogbloemen bruidsboeket

Helemaal nieuw bij Droogbloemetjes.nl! Het bruidsboeket. Vindt hier de informatie over bruidsboeketten. Mocht je het concept al wel voorbij zien komen maar je wilt graag meer informatie? Lees dan zeker verder.

Het is misschien wel de mooiste dag van jouw leven, een dag om zeker niet te vergeten, jouw bruiloft. De dag van verbintenis met jouw grote liefde. Je wilt graag dat deze dag perfect is en dat je er natuurlijk ook prachtig uit ziet. Het maakt niet uit wat je draagt, met een prachtig droogbloemen bruidsboeket van Droogbloemetjes.nl maak je het helemaal af en zul jij zeker stralen.

Het bruidsboeket

Gaan jullie binnenkort trouwen en zoek je naar een bijzonder en prachtig bruidsboeket? Droogbloemetjes.nl houdt ervan om ieder trouwboeket uniek en speciaal te maken. Het mooiste van alles? Het is volledig custom.

Dit wil zeggen dat jij jouw favoriete bloemen kunt kiezen en zo jouw persoonlijke, perfecte bruidsboeket kunt samenstellen. Is dit hoe jij het voor je ziet? Helemaal super. Het mooiste nog van alles is dat je extra lang van jouw droogbloemen trouwboeket kunt genieten. Je kunt de bloemen thuis ter decoratie neerzetten na de ceremonie. Een prachtig aandenken aan een prachtige dag.

Droogbloemen als trouwboeket?

Droogbloemen bieden veel variabele opties. Ze zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Droogbloemen blijven minimaal 6 maanden mooi. Je kunt jouw bruidsboeket dus al tijdig samenstellen en zo vast vooruit werken op jouw trouwplanning.

Droogbloemetjes.nl werkt uitsluitend met de beste en meest kwalitatieve droogbloemen. Nadat jij samen met de bloemiste jouw bloemen voor het boeket hebt gekozen worden ze met veel liefde en zorg verwerkt tot een prachtig boeket.

Een prachtige herinnering aan een prachtige dag

Zoals we al eerder hebben vermeld kun je jouw prachtige boeket bewaren en als decoratie in jouw huis plaatsen. Op deze manier kun jij nog lang nagenieten van die prachtige en speciale dag. Je zou jouw trouwboeket bijvoorbeeld in een prachtige vaas kunnen zetten of zelfs onder een stolp.

Op deze manier heb je een prachtig tastbaar aandenken aan jouw trouwdag. Droogbloemen bieden daarnaast grote voordelen. Wil jij graag weten welke voordelen droogbloemen hebben? Lees dan onze blog: De grote voordelen van droogbloemen.

Wil je graag een bruidsboeket bestellen?

Denk je nou bij jezelf, ja dit past helemaal bij mij. Hebben wij jouw enthousiasme weten te wekken? Helemaal super. Wij helpen je graag om jouw trouwdag speciaal te maken. We gaan samen met jou en de bloemiste van droogbloemetjes.nl kijken naar jouw wensen en jouw trouwdag nog specialer maken.

Het bruidsboeket kun je wanneer het klaar is tijdig ophalen. Het droogbloemen boeket blijft lang goed. We kunnen eventueel ook op korte termijn een boeket voor jou samenstellen. Mocht je het niet kunnen ophalen, geen probleem wij kunnen het trouwboeket namelijk ook aan jou verzenden.

Reacties

  • Placeholder

    Bart Lammers

    28 / 06 / 2023

    Beste Jolanda,

    Bedankt voor deze leuke vraag! Onze excuses voor de late reactie; het ons compleet ontschoten.

    Wij kunnen zeker jouw bruidsboeket namaken; dus een foto is zeker welkom (mocht deze wens nog spelen). Dan kunnen wij daar samen eens naar kijken.

    In de regel, mits je het boeket niet in de zon zet - moet het zeker 6 maanden mooi blijven. We hebben zelfs klanten die aangeven dat zij het droogboeket voor meer dan een jaar hebben staan.

  • Placeholder

    jolanda

    06 / 02 / 2023

    Misschien een gekke vraag maar kan ik ook een foto opsturen van mijn bruidsboeket en dat hier een droogbloem pakket van wordt gemaakt die er op lijkt? We hebben zelf geprobeerd om het boeket te laten drogen, maar niet heel goed gelukt. Ik heb het een tijdje onder een stolp bewaard, maar tijdens de verhuizing toch maar weggegooid omdat het lelijk was geworden. Het hoeft niet helemaal lijkend te zijn, want dat zal vast erg moeilijk zijn. Maar als de kleuren beetje overeen komen zou ik leuk vinden. Weet ook niet hoe goed rozen het doen in een droogbloempakket? En hoe lang blijft een droogbloem pakket goed? Ik las iets van 6 maanden, maar kan je het niet langer bewaren dan dat?

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Vereiste velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Droogbloemetjes.nl 4,8 / 5 - 122 Reviews @ Google mijn Bedrijf
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »