Terug

Zijden bloemen boeket SALE (26)

Altijd al een prachtig zijden boeken (kunstboeket) in huis willen hebben waar je uitermate lang van kunt genieten? Onze zijden bloemen boeketten zijn prachtig, kleurrijk, zéér gedetailleerd, duurzaam én tenslotte: het zonnetje in jouw huis.

Filters

Zijden bloemen boeket SALE

Wil je graag je huis opvrolijken met zijden bloemen boeketten

Wanneer je op zoek bent naar zijden bloemen boeketten ben je bij Droogbloemetjes.nl aan het juiste adres. Wij gaan enkel voor kwaliteit en laten jou dit graag terugzien in onze prachtige, kleurrijke bloemen. Wij willen graag dat wanneer je thuis komt en onze droogbloemen of zijden bloemen op jouw tafel staan, je meteen een fris en fleurig gevoel krijgt.

Geen groene vingers? Ga voor kunstbloemen

Een schitterend boeket van zijden bloemen is een uitstekende optie als je geen groene vingers hebt en een droogbloemen boeket niet jouw voorkeur heeft, maar nog steeds veel kleur in huis wilt hebben. Hedendaagse zijden bloemen zijn niet meer te onderscheiden van echte bloemen. Het toevoegen van een zijden bloemen boeket in je huis zorgt voor een verfrissende uitstraling. Door de realistische structuren en de mooie kleuren van de bloemen en bladeren ziet het boeket er indrukwekkend uit.

Kunstbloemen en zijden bloemen boeketten

Wij bieden zijden bloemen aan die dezelfde kenmerken hebben als echte bloemen. Ze lijken op de echte bloemen, zoals droogbloemen, maar zijn veel betaalbaarder. Dit komt doordat de productie van echte zijden bloemen erg kostbaar is. Daarom is er een alternatief gemaakt dat bijna niet van echt te onderscheiden is.

Hieronder voegen we wat eigenschappen toe die onze zijden bloemen en de echte zijden bloemen gemeen hebben:

 • Niet van echt te onderscheiden;
 • Hoogste kwaliteit zijden bloemen;
 • Onderhoudsvrij;
 • Seizoenswissel;
 • Flinke kostenbesparing t.o.v verse bloemen;
 • Zet ze niet vol in de zon in verband met verkleuringen;
 • Geschikt voor plekken waar verse bloemen niet gedijen;
 • Zijden bloemen veroorzaken geen allergieën;
 • Duurzame eigenschappen.

Je favoriete zijden bloemen boeket online bestellen

Bij dé droogbloemen webshop: droogbloemetjes.nl vind je een breed assortiment aan droogbloemen boeketten en zijden bloemen boeketten. Heb je een mooi zijden boeket gevonden, bestel deze dan gemakkelijk online en betaal met een betaalmiddel naar voorkeur.

Wij zorgen er vervolgens voor dat je favoriete zijden boeket met alle zorg wordt verpakt, zodat ze net zo mooi aankomen als op de foto. Bij besteding van €70,- in Nederland zijn de verzendkosten geheel gratis!

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Droogbloemetjes.nl 4,8 / 5 - 122 Reviews @ Google mijn Bedrijf